2024. április 20. - Tivadar

Fitneszgurunk a szőkékre hajt!

A napokban leforgatta következő DVD-jét, melyben csak szőke lányok álltak a segítségére Czanik Balázsnak.
2009. július 15. szerda 09:09 - HírExtra
Czanik Balázs, a fitneszguru leforgatta következő DVD-jét, amiben most a szőke lányokat részesítette előnyben. Az végül nem derült ki, hogy miért éppen a világos hajú lányok kerültek az előtérbe, de sejthetjük, hogy ez egy jó reklámfogás.

- Egy has burning dvd-ről van szó, ami kifejezetten csak a hasizom edzésére fog rámenni, és mindebben egy gyönyörű élsportoló motoros versenyző volt a segítségünkre. - mesélte Czanik Balázs.

Ez már nem az első

Már több DVD-je is megjelent, s mindegyikre büszke is. A mostaninak a forgatásával nagyon elégedett volt, reméli, hogy végül ez is egy sikerdarab lesz. Azért is bizakodik ennyire, mert a legtöbb forgatáson rengetegszer meg kell ismételni egy-egy jelenetet, de ez náluk sosincs így. Minden elsőre sikerül nekik.

- Öt kamerával forgatunk minden egyes ilyen DVD kiadványt, és arra figyelünk, hogy minden tökéletes legyen. Miután öt vágókép is van, így könnyebb dolgozni, de persze hogyha valamit elrontunk, azt megismételjük. – tette még hozzá a fitnesz edző.

Czaniknak nagyon fontos, hogy minőségi munkát adjon ki a kezéből, és hogy élvezettel nézzék a sportolni vágyók a filmjeit. Abban is reménykedik, hogy hamar elkapkodják őket. Úgy látja, hogy nagy a kereslet a téma iránt, amihez kétség sem fér. Ki ne szeretne lapos hasat így a nyár folyamán?
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását