2024. április 20. - Tivadar

Elképesztő képek láttak napvilágot a szőke szexszimbólumról!

Az egyik közkedvelt divatmárka újabb sztárt keresett magának, s így esett a választásuk Scarlett Johansson-ra, aki legújabb őszi-téli kollekciójuknak lesz az arca.
2009. július 14. kedd 17:59 - Kővári Adrienn
A nálunk is kapható kedvelt ruhamárka a Mango most jól beválasztott, ugyanis a dögös Scarlett Johansson lett az idei reklámarca. A szintén gyönyörű Penelope Cruz-t váltotta fel a szőke színésznő, aki mellékesen a Dolce & Gabbana kozmetikumainak is a reklámarca.

A Mangonál az Ősz/Tél 2009-es kollekciónak lesz a plakátarca, így majd még mi is összefuthatunk a képeivel a hazai üzletekben.

Amire érdemes volt várni


Sokak szerint Scarlett sosem volt még ennél szexisebb, az igaz, hogy a képek önmagukért beszélnek. Az 50-es évek hangulata idéződik meg, és egy nagyon dögös leopárd mintás bundában vonaglik a kamera előtt a színésznő. És, ami elég meglepő lehet sokaknak: levágatta a haját Scarlett! Elsőre kicsit nehéz is felismerni, pedig biztosak lehetünk benne, hogy őt látjuk.

Találkozhatunk majd vele a legújabb Vasember filmben is, amire egy évet még biztos, hogy várnunk kell. Addig is érjük be ezekkel a dögös fotókkal! Vajon hány férfi szeretné, ha az ő kanapéján is egy ilyen szexszimbólum foglalna helyet?
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását