2024. május 13. - Szervác, Imola

C. Ronaldo pornófüggő

C. Ronaldo pornófüggő, és metroszexuális. Legalábbis volt barátnője, Nereida Gallardo szerint, akinek minden vágya az, hogy lejárassa a klasszis futballistát a nyilvánosság előtt.
2009. október 27. kedd 15:43 - HírExtra
Cristiano Ronaldo, aranylabdás futballista ex-barátnője, Nereida Gallardo képtelen feldolgozni azt a tényt, hogy a játékos nyolc hónap együttlét után szakított vele. A volt barátnő eddig is szaftos részletekkel szolgált a sajtónak a futballista magánéletéről, ám a románc végével még intimebb dolgokat teregetett ki a Real Madrid klasszisáról.
 
– Az én kis ex-barátom pont ugyanannyi időt töltött a fürdőszobában, mint én – pletykálta el a hoppon maradt barátnő.
 
– Nem mondom, itt-ott én is borotválom magam, de ő az egész testét szőrteleníti, egyetlen pihe sem maradhat rajta. Mondom: sehol! Egyébként nem csak az derült ki a leleplező nyilatkozatból, hogy Ronaldo borotválja a fanszőrzetét, hanem, hogy chesire-i villájának minden egyes szobájában van tévé, az ágyat, amely mellett egy hatalmas tükör áll, fekete bársonyhuzat borítja, és mindenütt pornófilmek hevernek hatalmas összevisszaságban.
 
Ha a szívének és testének oly kedves filmeket nézhette, akkor férfinak érezte magát. Bezzeg, ha kihagyott egy tizenegyest, akkor sírt, mint egy kisgyerek – mesélte Gallardo kisasszony.
 
– Istennek hiszi magát az ágyban, pedig egy menetet bír csak, utána azonnal elalszik –  nyilatkozta a volt barátnő pár hónapja egy spanyol televíziótársaságnak.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását