2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hihetetlen! Rátaposott a bika a fejére és semmi baja!

Nagyon úgy tűnik Fortuna Bryan Eubanks-el van. Egy karcolás nélkül megúszta, hogy egy többmázsás állat rátaposott a fejére.A rodeóst nem rémítette meg balesete és már a következő fellépésére gyakorol.
2009. július 8. szerda 17:10 - HírExtra
Bryan Eubanks a világ egyik legtapasztaltabb rodeósa, aki sok versenyen és esésen túl van már, de a napokban majdnem utolérte a végzete. Szokásos önbizalommal ülte meg a felbőszült bikát a Kalifornia állambeli San Diegóban megrendezett versenyen, de egy rossz mozdulat következtében a fenevad elé esett. Ami ez után történt az horrorisztikus.

A dühödt bika megbotlott az előtte heverő férfin,majd amikor át akarta lépni a bal hátsó lábával a magatehetetlen rodeós koponyájára lépett. A rodeó személyzete rögtön az áldozat segítségére sietett és elkergették a bikát. Mindenki döbbenten figyelte, ahogy Bryan feltápászkodik, leporolja ruháját és saját lábain hagyja el a küzdőteret.

Hihetetlen, de igaz! A rodeós egy karcolás nélkül megúszta, hogy a többmázsás állat teljes testsúlyával a fején landolt. A keményfejű veteránt nem rázta meg az eset és már az újabb versenyére készül.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

encsi
2009. július 8. 17:27
tiszta hülye emberek vannak na de hagy csinálják most is végülis alig haltak meg páran....csinálják még! ezkell a népnek!
csa-csa
2009. július 8. 17:15
HAJRÁ BIKA!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását