2024. május 17. - Paszkál

Egy egész fogdára való kőrözött személyt fogtak el

A Nógrád megyei rendőrök kedden kilenc körözött személyt fogtak el, közülük heten fogdába kerültek; a megyei célkörözési alosztály ezzel idén már 108 körözött embert talált meg - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerdán az MTI-t.
2009. július 8. szerda 20:55 - HírExtra
Medve Judit elmondta: egy 52 éves karancslapujtői lakost azért vettek őrizetbe, mert erőszakkal közösült egy 16 éves értelmi fogyatékos lánnyal. A még februárban elkövetett bűncselekmény mostanra vált egyértelműen bizonyíthatóvá, a férfi akár nyolc év szabadságvesztéssel is büntethető.

Fogdába került egy 29 éves ózdi, jövedelem nélküli, magát bűncselekményekből fenntartó férfi is, aki januárban tört be családi házakba Mátraszelén, Nemtiben és Salgótarjánban, és összesen 1 millió 250 ezer forint értékben tulajdonított el vagyontárgyakat. A férfi ellen több eljárás is folyamatban van az ózdi, az egri és az edelényi kapitányságokon.

Egy 29 éves mátaverebélyi férfit autófeltörés és lopás miatt vettek őrizetbe, ő eddig tizenkilencszer volt büntetve, jelenleg is két büntetőügy van folyamatban ellene.
Egy fiatal lány mentálisan sérült állapotát használta ki egy 24 éves tereskei férfi, aki áprilistól különböző indokokkal félmillió forintot csalt ki a sértettből. A fiatalembert hétfőn jelentették fel, kedden pedig egy földúton fogták el a rendőrök. Ellene is több eljárás folyik hasonló bűncselekmények miatt.

Salgótarjánban fogtak el 23 éves szécsényi férfit, aki ellen egy év alatt hat különböző hatóság adott ki körözést vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Négy embert azért kerestek, mert nem fizették a bíróság által kiszabott pénzbüntetést. Ketten ezt azonnal megtették kedden, miután a rendőrök elkísérték őket a postára. Kifizette tartozását egy 33 éves mátraverebélyi férfi is, de ő csak szerdán, így egy nap után távozhatott a balassagyarmati börtönből. Negyedikük őrizetbe került, mert bár a sajtóügyeletes szerint lehet, hogy lerótta volna a bírságot, de túlságosan ittas volt ahhoz, hogy megértse, milyen módon kerülheti el a börtönt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ha1us
2009. július 8. 21:45
"kőrözött személyt "
a kőr a francia kártya egy színe. A bűnözőket körözni szokták.
Kivéve a "kőruton" a pesti műveletlenek. Akiket azért az újság közelébe nem kéne engedni...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását