2024. május 3. - Tímea, Irma

Tilos lesz megállni a Kossuth téren

Tilos megállni autóval a főváros V. kerületében lévő Kossuth Lajos téren és annak környékén pénteken és szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2009. július 2. csütörtök 17:21 - HírExtra
A rendőrség honlapjára csütörtökön feltett közlemény szerint a korlátozás péntek reggel 8 órától szombaton éjfélig lesz érvényben. A tilalom a Kossuth Lajos térre - a Balassi Bálint utca és a Miniszterelnöki Hivatal előtti parkoló között -, valamint a Miniszterelnöki Hivatal előtti külső parkolóra és a Vértanúk tere körüli részre vonatkozik.

Az MTI érdeklődésére a BRFK sajtóügyeletese elmondta: a tiltásra azért van szükség, mert egy magánszemély demonstrációt akart bejelenteni a környékre a benzinár emelkedése miatt. A rendezvényt a rendőrség megtiltotta, mert a környék közlekedése más útvonalon nem biztosítható. A szervezők válaszul a rendőrségi tiltásra spontán demonstrációra szólítottak fel - közölte Papp Péter.

A vezess.hu honlapon olvasható felhívás szerint a szervezők a többi között azt követelik, hogy a benzin árából azonnal vonják ki a jövedéki adó minimum felét és az áfakulcs is sokkal kisebb legyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását