2024. május 5. - Györgyi

Nagyon ciki! Anettkának már nincs pénze a számláira sem!

Szorul a hurok Anettka nyaka körül, mert már az egész lakóközössége utálja, ugyanis nem hajlandó fizetni a számláit. Hogy miért nem futja rá a sztárnak?
2009. július 2. csütörtök 11:27 - HírExtra
Anettkára rá jár a rúd mostanában, ugyanis anyagi gondjai támadtak. Köztudott, hogy egy gyönyörű lakásban él a Bródy Sándor utcában, de még mindig nem zárult te a hagyatéki tárgyalás, ezért Anettka még mindig nem tudja, hogy a lakás vajon az övé lesz-e, vagy elhunyt szerelmének a gyermekéé.

Ezért Anettka nem fizeti a lakás számláit, pontosabban nem hajlandó. De nemcsak vele vannak ilyen problémák, ugyanis maga a ház már több milliós tartozást halmozott fel, s ebből csak egymillió Anettka része. Ő több hónapja nem fizeti a gázszámlát, de szántszándékkal, ugyanis Rezső, egykori szerelmének ötödik felesége, Szalay Kriszta megtámadta a végrendeletet.

Csak halmozódik a tartózás

A szolgáltató már kilátásba helyezte, hogy kiköti a gázt, ezért a társasház levélben felszólította Anettkát és egyben Szalay Krisztát is, hogy fizessék közösen a számlákat, és a tartozást. Sejthettük, hogy az ötödik feleség nem hajlandó fizetni, de Anettka sem adta be a derekát, így a lakóközösség kénytelen a közös költségből állni a felhalmozott tartozást.

- Vannak, akik tartoznak, de a kikapcsolástól már nem kell félnünk. Részletfizetést kértünk, négy tételben fizethetjük vissza az elmaradást. – mesélte, egy a házban lakó asszony.

De valaki sokkal indulatosabban hangot ad felháborodásnak. Amiben van némi igazság, mert egy ember helyett kell most az egész háznak fizetnie.

Erről természetesen Anettkának is megvan a véleménye.

- Szeretném kijelenteni, hogy nekem, Fehér Anettkának személy szerint semmilyen elmaradásom sincsen. – nyilatkozta Rezső utolsó szerelme.

- A hagyatéki tárgyalás nem fejeződött be, hiszen Szalay Krisztina, mint Forgách Eperke édesanyja megtámadta az ideiglenes hatályú végzést. De ha Anettka lesz Forgách Rezső örököse, akkor az összes hagyatéki igényt kielégíti, köztük az említettet is. – tette hozzá dr. Mester Csaba, Anettka jogi képviselője.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását