2024. április 20. - Tivadar

Ez igen! Zséda varázsolt

A Balaton partján vannak most a legjobb bulik. Az egyik siófoki szórakozóhelyen Zséda lenyűgözte közönségét és az egykori nagy sztárokat is.
2009. július 2. csütörtök 12:29 - HírExtra
A siófoki Coke Clubban hatalmas rock’n’roll buli volt a hétvégén. Az egykori kitűnő slágereket fiatal sztárok adták elő, de úgy, hogy közben a közönség soraiban voltak a legendás Hungária együttes tagjai is.

A két tehetséges énekes, Zséda és Szasza nagyon kitett magáért. Olyannyira, hogy a szép számú közönség szinte önkívületben táncolta végig az éjszakát. Ezzel elmondható, hogy az első MTV Icon koncert remekül sikerült.

„Több olyan előadás is volt, amely nagyon tetszett. Ilyen volt Zsédáé, vagy éppen a Zorallé. Furcsa volt ilyen formában hallgatni a dalainkat, de tanulságos is!” – nyilatkozta az egyik bulvárlapnak Fenyő Miklós, akinek nagyon tetszett, amit hallott.

A Hungária énekesnője, Dolly is jól érezte magát.

„Természetesen érdekes volt ezt végighallgatni, hiszen ezekhez a dalokhoz nagyon nehéz hozzányúlni. Ezek a nóták egytől egyig nagyon ismertek, és úgy jók, ahogy vannak. Nehéz dolga volt a zenekaroknak, de nagyon jó feldolgozások születtek!” – dicsérte meg az utódokat a koncert után Dolly.

A Hungária tagjai közül feltűnt Szikora Róbert is, aki a tőle megszokott extravagáns ruhával készült az estére: különleges Hungária-öltönyt készíttetett magának, ötvözve a kockásat a pirossal ötvözve igazi jampi-szerelésben bulizott.

Elmondható tehát, hogy mindannyian remekül érezték magukat, és az est végeztével sem siettek haza, hanem egy közös koccintásra és fotózásra szívesen maradtak a fellépőkkel.

A koncert-összefoglalót, és a Hungáriáról szóló dokumentumfilmet ma este tűzi képernyőre a hazai MTV.
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását