2024. április 24. - György

Döbbenet! Fenyő Miklós a pszichiátrián!

Fenyő Miklós hipochonder! Vagy legalábbis hasonló betegséggel küzd. Hiába jár pszichiáterhez, nem segít rajta. Mi lesz országunk legnagyobb jampijával?
2009. április 20. hétfő 09:59 - HírExtra
Hipochondria. Képzelt betegség. Csakhogy komoly problémát okozhat, mint Fenyő Miklós esetében. A népszerű rock and roll zenész már hosszú évek óta küzd ezzel a kellemetlen betegséggel, de még mindig nem tudott igazából megszabadulni tőle.

– Olyan egészségügyi problémám volt, amit a hipochondriával szoktak összefüggésbe hozni – mesélt mindennapjait megkeserítő dolgáról Fenyő a Reflektor TV-ben, Szily Nóra műsorában. – Megijedtem, és amikor már túl sokat panaszkodtam a környezetemnek, az egyik barátom szakemberhez vitt. Szerencsére nem volt bajom, és letettem ezt a batyut – tette hozzá a megdöbbentő részletet Magyarország egyik legnépszerűbb rock and roll énekese.

Sőt Fenyő azt is elárulta, hogy messze nem erős jellem, mint amit a kívülállók gondolnak róla.

– A döntési képességem egy óvodáséval egyenlő, akár magánéleti, akár szakmai kérdésről van szó. Addig húzom, amíg valaki más dönt helyettem, és rá nem taszít egy kényszerű pályára. De még onnan is szeretnék sokszor visszatáncolni. Ez számomra is megfejthetetlen, ezért próbálom magamat analizálni, és olyan is volt, hogy pszichiáter tanácsát kértem, bár ebben a dologban nem jutottunk sokat előre – nyilatkozta Fenyő Miklós ugyan nem életveszélyes, de roppant kellemetlen betegségéről.

Húzós ez az egész történet. Hiszen Fenyőről eddig azt hittük, hogy egy élettel teli, kirobbanó kedélyállapotú zenész.

Mit is lehet mindehhez hozzátenni? Jobbulást kívánunk Mikinek, vagy legalábbis azt, ne törjenek rá a tünetek…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gulyás
2009. május 2. 17:23
kedves művész úr szeretettel és tisztelettel gratulálok abbol az alkalomból hogy május 11-én már 250-ik alkalommal tűzi műsorára ajozsef attila szinház a made in hungária ciműmusikrljét kivánok őnnek nagyon jó egészséget további nagyon sok sikert őn igazán csodálatos ember nagyon tetszett a reflektor tv-ben az őnnel készűlt interju egy nagy rajongoja kriszti budapestről
gaborh
2009. április 20. 20:08
Pár napja Pesten sétálgatva, megláttam egy étteremben utcai kiülős részén Fenyő Miklóst, némi bátorságot merítve, kértem Tőle egy autogramot. Szerintem egy nagyszerű zenész, és szerző. Én például kedvelem a számait, sőt egyre jobban kedvelem, ahogy az idő halad előre. Annak ellenére, hogy az elvontabb zenék mindig is jobban vonzottak, és ritkán hallgatok populáris zenét. Minden jót kívánok neki, és reméljük sokszor hallgatjuk még őt koncerten! Teljesen normális, hogy minden embernek vannak jobb vagy rossz napjai. Minden jót kívánunk a Művész Úrnak! Üdvözlettel Pomázról.
Nelli1
2009. április 20. 18:09
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását