2020. szeptember 27. - Adalbert

ÁNTSZ: Nem volt késlekedés

Cáfolta az ÁNTSZ azt a sajtóinformációt, amely szerint órákon át szervezték a még szerdán a Komárom-Esztergom megyei Bajom községben targonca alá szorult férfi kórházba szállítását, mert több kórház sem akarta fogadni a halálos sérüléseket szenvedett munkást.
2009. július 2. csütörtök 21:25 - HírExtra
Az ÁNTSZ csütörtöki közleménye szerint még a műszaki mentés ideje alatt tisztázódott, hogy melyik kórház fogadja az "élettel öszeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett" férfit.

A szállításban semmilyen késlekedés nem történt, a mentőhelikopter a súlyosan sérült beteggel a műszaki mentés után azonnal elindulhatott Budapestre, az egyesített Szent László-Szent István Kórház Merényi úti traumatológiai osztályára - közölték.

Mint írták, a sérültet azért nem lehetett a területileg illetékes intézménybe - a tatabányai kórházba - szállítani, mert az nem tudott a beteg számára megfelelő, "definitív ellátást" biztosítani.

A szerda este történt balesetben a férfi alsóteste olyan súlyosan roncsolódott, hogy a szakszerű ellátás ellenére meghalt. Az elhunyt személyazonosságát tisztázták, hozzátartozóit értesítették a halálesetről - tették hozzá a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását