2024. április 20. - Tivadar

Megdöbbentő! Lehúzható tetoválás?

A tetoválást csináltatni nagy felelőséggel jár, viszont egy francia cég ötlete miatt, ezentúl bárki rajzokkal díszítheti testét, ha ahhoz van kedve.
2009. július 1. szerda 19:29 - HírExtra
Elképesztő, hogy miket ki nem találnak. Az Up Factory nevű francia cég bizarr mintákkal díszített harisnyákat dobott piacra. A ruhadarabokkal a cég azt a réteget célozta meg, akiknek tetszenek a tetoválások, valahol szeretnének is csináltatni, de bátorságuk nincsen hozzá.

Van aki jó ötletnek tartja, mert a tetoválás komoly dolog, ha egyszer megunják akkor csak orvosi segítséggel lehet eltávolítani, mely nem csekély összegbe kerül. Ezzel a harisnyával, viszont ha kedvünk van gyakrabban váltogathatjuk a tetoválásainkat, mint a ruhánkat. A tetkós harisnyákat az interneten lehet megrendelni megközelítőleg tizenegyezer forintért.

A sikerre való tekintettel, elkezdték a hölgyek harisnyáit is mintákkal dísziteni, ezért ne lepődjünk meg ha esetleg szembetalálkoznánk az utcán egy erősen visszeres, vagy bogaras lábú hölgyel. Tóth Gabinak mindenesetre tetszik ez az őrültség. – Nagyon beteg ez a harisnya, de nekem bejön. Simán bevállalnám! - nyilatkozta az énekeső a Borsnak.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását