2024. március 29. - Auguszta

Ilyen még nem volt! Bódi Sylvi három pasival!

Bódi Sylvinek nem elég egy pasi. Neki rögtön három kell! A dögös modellnek három megtermett férfivel kell elbánnia, ráadásul nem is akárhol.
2009. július 1. szerda 16:37 - HírExtra
Sipos Tamás, Varga Győző és Pintér Tibor. Ők azok a szerencsések, akiknek a gyönyörű, dúskeblű Sylvi bemutatja majd tudását a július 24-25-i Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán, az Omszki tó vizét.

Egy gyönyörű kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni – mesélte Bódi Sylvi. – A Velencei tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem, egy izmos, helyes srácot a parton. A vízi bicikli pályáról néztem, ahogy csúszik és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével – mesélte Sylvi, aki azóta is lelkesen gyakorolja a sportot.

Az Irigy Hónaljmirigy két oszlopos tagjának, Sípos Tamásnak és Varga Győzőnek sem teljesen idegen a víz: évekig versenyszerűen kenuztak.

Láttam, hogy akik wakeboardoznak, azok milyen jól néznek ki, és milyen könnyedén csajoznak. Gondoltam, köztük a helyem. Sajnos az én koromban már nem lehet akkora császár az ember, ennek ellenére, azért próbálkozom, mert borzasztóan szórakoztat és élvezem – mondta Sípos, aki aztán átragasztotta Győzőre a sportág szeretetét.

A feleségem szerint nálam nagyobbat senki nem tud esni – mondta vidáman Győző, aki bármilyen hihetetlen is, de már a teljes, azaz 360 fokos fordulatot tanulja!

Pintér Tibor erőnléte is kiváló, a népszerű színész szintén egyből beleszeretett az izgalmas sportba.

Három éve kezdtem el csúszni, ez a negyedik, nyár. Véletlenül kerültem a közegbe. A sztár jetski bajnokságon mutatták meg a sportot, ami azonnal megfogott. Hasonlít a lovagláshoz, mert abszolút szabadságérzetet ad. Mindössze egy darab deszka a társunk, amivel süvítünk a vízen. Nekem egy férfias kihívás, hogy mit tudok kihozni ebből a sportból. Egy sorsszerű dolog történt velem a minap. Éppen azon gondolkodtam, kellene egy edző, amikor odajött hozzám az egyik wakeboardos srác, hogy, ha megtanítom a kedvesét lovagolni, akkor szívesen oktat. Azóta vele edzek – mesélte el saját a wakeboardhoz köthető történetét Pintér.

S hogy hol láthatjuk ezt a nagy négyest együtt a pályán? Július 24-én, a budakalászi Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán döntik majd el, hogy ki uralja a legjobban a hullámokat és a levegőt.

Mi azért, ha megengedik, az egyetlen hölgynek, Bódi Sylvinek szurkolunk…

Azok kedvéért, akiknek foglalmuk sincs, hogy mi az a wakeboard, íme egy kis kedvcsináló videó a tavalyi magyar bajnokságról!

Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását