2024. május 18. - Erik, Alexandra

Borzasztó veszélyes! Amennyiben így folytatódik, a Jobbik 30 százalékon lesz!

A Magyar Gárda az első politikához erősen kötődő mozgalom, amely napról napra megmutatja, hogy tényleg "segít" azokon, akiket képviselés és akiknek szól. Mondhat bárki bármit, ha más nem tud ilyet felmutatni, a Jobbik csak erősödni fog.
2009. június 24. szerda 16:50 - Pásztor Balázs
Konkrét eset

Kicsivel több mint egy hete, június 15-én egy kerepesi általános iskola utolsó tanítási napján több cigány lány megvert - például többször orrba térdelt - és meggyújtott egy 14 éves hungarista lányt - az osztálytársai meg csak nézték az esetet és biztatták az erőszakoskodást. A durva diákéletnek persze nem ez az első megrázó története - bár a hasonló esetek egyre kezdenek szaporodni -, de azt kell mondani, hogy a dologban nincs semmi kirívó. Azonban a diákoknak volt annyi „eszük”, hogy mindezt felvették videóra, és feltöltötték a világhálóra.



Az esetnek egyébként az az állítólagos előzménye, hogy a cigányok előbb egy kilenc éves kisfiút kezdtek terrorizálni, akit az ifjú titán bevédett - ezért támadtak rá (az ügyben nyomozás indult és feljelentés is történt). Egy HírExtra által megkérdezett volt diák elmondása alapján az eset szokványos.

„Mindig voltak verekedések, de semmi különös. Unokahúgom is járt Kerepesre, ő mindig mondta, hogy az ottaniak erőszakosak, kötözködőek, stb. Másfelől tényleg van errefelé egy kisebb „hungarista" csoport. Az mondjuk tény, hogy húgom elé a minap is ki kellett mennie szüleimnek, mert beszólogattak neki, aztán félt, hogy megverik. Másik ismerősömnek (egyetemi tanár) az idős anyukáját verték meg: földre teperték, gerincen rúgták, és levágták a haját.”

Tettek mezeje


Jön a gárda!
"A sértett mintegy két éve költözött a környékre, családja rendes körülmények között élő dolgos magyar emberekből áll. Nemzeti érzelmű magyarként, normális értékrendű, egyedüli újként nehezen tudott a jórészt züllött, részben cigány, részben magyar osztálytársai közé beilleszkedni, akiknek állandó céltáblájává vált. Aberrált, beteges lelkű, vagy gyáva évfolyamtársai többször megpofozták már, és ezeket fel is vették videóra, de nem tartották elég érdekesnek, ezért egy idő után törölték.(...)"

"A Magyar Gárda bárminemű további támadás, vagy inzultáció esetén védelmet biztosít a sértettnek és családja valamennyi tagjának – a sértett bátor kiállására és szimpatikus gondolkodására való tekintettel – olyan mértékben, mintha saját gárdistánkat érné támadás, azaz az esetleges támadó adott esetben a teljes Magyar Gárdával találja magát szemben." (magyargarda.hu)
Igen sok „nemzeti érzelmű” honfitársunk szövetkezett arra, hogy "meglátogassák", az említett iskola videón szereplő lakóit, ám ebből szerencsére semmi nem lett, hisz csak a konfliktust szította volna tovább. (Mellesleg az anyukát is faggatták pár tévéműsorban, így szép kis visszhangja lett az esetnek.) Ellenben az évzáróra ellátogatott a Magyar Gárda és a "segítségükkel" minden tettes önként bocsánatot kért az orrba térdelt lánytól. Semmi erőszak, semmi „különben” - egy kérés és némi markáns kiállás elég volt. Valószínűleg a lányt ők soha többé nem fogják bántani.

Eme lépés ügyes kommunikációval országra szóló szimbólum lehet. A gárda - és ezen keresztül a Jobbik - komolyan segített egyik szimpatizánsuknak, s így a Jobbik olyat tett, amit a jelenlegi pártok még soha: éreztette, hogy az ő megválasztásával az egyszerű embereken fog segíteni - és nem csak szavakban, hanem tettekben is. Ahogy egy reklám mondaná: bizonyíték, nem ígéret - ami a mai politikai életben csoda számba menő unikum. (Az eseményt a HírTV közvetítette.)

Harminc százalék


Ha minden így folyik tovább, akkor a Jobbik könnyen megduplázhatja a támogatottságát. Egy jelenlegi, Nézőpont Intézet által végzett felmérés szerint a biztos szavazók 9 százaléka szavazna a Jobbikra (ugyanannyi, mint az MSZP-re), de a 12 százaléknyi „nem válaszol” és 14 százalék „nem tudja” közt is akadhatnak olyanok, akik végül a Jobbik mellé fogják tenni az X-et. Sőt, ha hozzávesszük azt, hogy az EP-t megelőző kutatások maximum hat százalékot jósoltak és tizennégy lett, akkor pont ideálisan van belőve az a harminc.

Természetesen ez nem csak a Jobbik sikere, hanem a jelenlegi pártok kudarca is. Hisz nem képesek kimondani a problémákat, abbahagyni a szardobálást, vagy elkergetni a korrupciót (mint azt pár napja megírtuk, amikor még 25 százalékot jósoltunk). Azóta jött ez a felvétel, és ha minden így folytatódik, akkor mire eljön a választás napja, lehet hogy a Jobbik még a Fidesznek is ellenfele lehet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2015. január 16. 22:42
"Szúnyogkemp ? :-o
...2014. november 30. 16:22
A "közpénzből élősködőket" közpénzből mentegetik meg, minden nagyobb áradáskor. Mindketten rokkantnyuggerek ők is. Azt hitte, ha a neten nem látszik, ki írta a mocskolódásait, akkor "ő példás dolgozó"!? :D
Szarkeverő és szarkeverők - voltak, örök életben.
...2014. november 30. 16:16
http://videa.hu/videok/hirek-politika/arviz-a-kerka-patakon-lovaszi-patak-sporttelep-szunyogkemp-h2PcEA22DMjVCLdV

http://videa.hu/videok/hirek-politika/arviz-a-kerka-patakon-lovaszi-also-patak-sporttelep-szunyogkemp-do5E27kOT7jI5ZcA
...2014. november 30. 16:09
A "misanyink" azért sérelmezte tán a "csin-csiny"-ező kontrázást, mert esetleg neki asszociált (az amúgy nem túl okos fejecskéjében) egy néni is, aki a Hofher körmös traktor nyergéből átpattant (a Rákosi idejében) a politikai fogoly nők őrzőjévé, kék ruhában, gumibottal az oldalán? ;)
Csak nem ez volt az oka az önlebuktató sértegetésnek a neten, "Csűrnyakú"? :D
A "lapostetűket" (amit felénk írtál szintén pár éve) meg keresd a környezetedben Zsiráf, ott volt, van és lesz is! :D :-P
...2014. augusztus 9. 15:12
A "misanyink" a Szúnyogkemp örökös lakója? ;-o
Megy a Német Jancsi (korábbi háztulaj) után, majd ha a körülötte lakó delavárok rátörik az ajtót.
Mert rokkernyugger már és elszállt az erő - maradt a pofázás csupán. :-P
...2013. május 12. 17:13
Re: "Ne,másnál túrd a szart Te idióta hanem magadnál.Mi közöd Lovászihoz?Dolgoztál érte???Nem!!!A mai napig élősködsz a közpénzből." (A "misanyink" írta, beszólásnak szánta, szuper titkos névtelenségben gondolván magát szegény... - csak lebukott később.) :-P
Re: 'gyuri@hotmail és hapy@hotmail' alias "misanyink" is ott ült a leszázalékoltak behívójával a zegi rokkernyugger felülvizsgálati sztk ajtó előtt ám, látták! ;) csak neki más "élősködő", amíg számára ez természetes már, bizonyára, mint az "asszonya-menyasszonya" részére is dettó! :D már nem Wartburg, hanem már Dácia (piros, naná!) a beszólogató ismertetőjele a "sporttelep utcából"... :-P
...2011. február 21. 15:10
"a Zalai Hírlap Online TÖRÖLGET mindenütt...
"
...
2015. január 16. 22:39
Szúnyogkemp ? :-o
...
2014. november 30. 16:22
A "közpénzből élősködőket" közpénzből mentegetik meg, minden nagyobb áradáskor. Mindketten rokkantnyuggerek ők is. Azt hitte, ha a neten nem látszik, ki írta a mocskolódásait, akkor "ő példás dolgozó"!? :D
Szarkeverő és szarkeverők - voltak, örök életben.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását