2024. április 27. - Zita

Mesterházy: túl sok információ szivárog ki a párt belső dolgairól

Az MSZP egyik legnagyobb hibája, hogy állandóan, mindenhonnét minden kiszivárog - mondta Mesterházy Attila kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. A szocialisták parlamenti frakcióvezetője szerint a vitás kérdéseket egymás között kell megbeszélni.
2009. június 23. kedd 08:59 - HírExtra
Mint mondta, nem szeretne partner lenni az üzengetésben. Mesterházy Attila szerint szavazóik azt várják tőlük, hogy közösen, "csapatszellemet sugározva" lépjenek fel az MSZP érdekében. A frakcióvezető azzal összefüggésben beszélt erről, hogy a műsorban arról kérdezték, mi történt az előző esti zártkörű MSZP-s megbeszélésen.

Mesterházy Attila bírálta frakciótársa, Szanyi Tibor nyilatkozatait. Szanyi Tibor a hvg.hu-nak azt mondta: baloldali fordulatra és teljes vezetőcserére van szükség az MSZP-ben. Ezért a július 4-i pártkongresszuson indítványozni fogja, hogy aki az őszödi beszéd és Gyurcsány Ferenc lemondása között az elnökség tagja volt, ne vállaljon párttisztséget.

Mesterházy Attila erre utalva azt mondta: nem ért egyet Szanyi Tiborral és károsnak tartja "ebben a tekintetben azt, amit csinált".

Nem túl helyes dolog, ha valaki állandóan a szocialista párt és a frakció ellenzékét játssza, úgy, hogy bent ül a szocialista frakcióban - fogalmazott.

Mint mondta, azt sem tartja helyesnek, ha valaki az ellenzékhez közel álló újságokban mondja el, hogy miért gondol éppen mást, mint frakciótársai. Ezeket a kérdéseket bent kell megbeszélni, a frakción belül kell tartani a véleményeket - szögezte le a frakcióvezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását