2024. április 25. - Márk

Botka László lesz az MSZP miniszterelnökjelöltje?

A Magyar Nemzet úgy értesült, az MSZP választási felkészülését is vezető miniszterelnök-jelöltségre Botka László, Szeged polgármestere a legesélyesebb, s valószínűleg Mesterházy Attila, a párt parlamenti frakciójának vezetője lehet a pártelnök.
2009. június 22. hétfő 08:34 - HírExtra
A mielőbbi tisztújítást és elszámolást szorgalmazó fiatalok - köztük Mesterházy Attila és Ujhelyi István alelnökök, Vadai Ágnes, Bárándy Gergely, Varga László elnökségi tagok, Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Botka László szegedi polgármester - egyik legfontosabb célja, hogy az ő vezetésükkel, felügyeletükkel állítsák össze a következő országgyűlési választások listáit - írja a lap hétfői számában.

A Magyar Nemzetnek szocialista források azt mondták: nem generációs vita, hanem élethalálharc indult az MSZP-n belül, melynek tétje az, ki tud befutó helyre kerülni a párt országos vagy megyei listáin a következő országgyűlési választások előtt. A lap szerint ugyanis a képviselőknek járó mentelmi joggal kerülnék el egyes szocialista politikusok azt, hogy az igazságszolgáltatás előtt feleljenek az elmúlt években végzett tevékenységük miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását