2024. május 6. - Ivett, Frida

A Gyirmót márpedig NB I-es lesz

Az NB II Nyugati csoportjának bajnoka, a Gyirmót a végsőkig kész elmenni azért, hogy megváltoztassa az MLSZ döntését, mely nem teszi lehetővé számára az élvonalbeli szereplést.
2009. június 15. hétfő 19:16 - HírExtra
"Konzultálunk a jogászainkkal, s megvitatjuk az összes jogorvoslati lehetőségünket, amelyekkel természetesen élni fogunk - nyilatkozta hétfőn az MTI-nek Horváth Ernő, a Győr egyik külső kerületének számító Gyirmót focicsapatának elnök-tulajdonosa. - Meggyőződésünk, hogy a Gyirmót megfelel a licenc követelményeinek. Úgy tűnik, hogy az MLSZ előtt az önhibánkon kívüli késés nagyobb súllyal bír, mint az, hogy a Gyirmót ténylegesen mindennek megfelelve, akár bankgaranciával induljon az első osztályban."
Horváth hozzátette, hogy a sportdöntőbírósághoz fordulnak, és készek elmenni akár az Európai Labdarúgó Szövetségig is.

A csapat indulási engedélyének kérelmét a szövetség első fokú licencadó testülete - miután április 9-én hiánypótlásra kötelezte az egyesületet - május 6-án, a fellebbviteli licencadó testülete pedig május 25-én utasította el, utóbbi már jogerősen. A döntést azzal indokolták, hogy a klub a hiányzó dokumentumokat sem az elsőként megadott április 30-i, sem a méltányosságból meghosszabbított május 5-i határidőig nem pótolta, méghozzá a saját hibájából.

A döntés nyomán Pintér Dávid, a klub technikai igazgatója felajánlotta lemondását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Papuska
2009. június 15. 20:13
Számomra döbbenetes és elfogadhatatlan, hogy egy nem tudom ki által felhatalmazott klikk a pályán elért eredményektől függetlenül dönt évek óta csapatok sorsáról. Így járt az FTC bizonyítottan törvénytelenül, így a Haladás egy évre, most MB1 harmadik lett és így készül járni a Gyirmót is! Semmi közöm ehhez a kis csapathoz, de az, hogy nem tudom kik, tönkreteszik önkényeskedésükkel a magyar focit, az nagyon zavar!Számos "protekciós" első osztályban szereplő csapatnak, megközelítően sincsenek meg a működés feltételei, de ez nem számít. A büntetéseknél is különböző a mérték! Sport ez egyáltalán?
jenő
2009. június 15. 20:02
Jővőre alfelcsút simán nb-1-es lesz
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását