2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hétvégén dugók lehetnek a Balatonnál

Szombaton 11 órától a 71-es számú balatoni főútvonalon, Balatonalmádi és Tihany között félpályás útlezárás lesz: várhatóan órákon át torlódik a forgalom, de akár hosszabb időszakokra le is állhat - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-t.
2009. június 12. péntek 20:18 - HírExtra
Az alsóörsi Harley-Davidson Fesztivál több ezer motoros résztvevője ugyanis ekkor vonul fel az észak-balatoni főúton, s a menet a nagy létszám miatt nagyon széthúzódik majd - tette hozzá Beleznay Ágnes. Elmondta: Alsóörstől Balatonalmádiig sorakoznak fel 11 órától a motorosok, és indulnak útnak Balatonfüred, Tihany irányába, majd az úgynevezett "felső úton" - Csopak, Lovas, Paloznak, Felsőörs és Balatonalmádi érintésével - tartanak visszafelé. Így körülbelül 16 órára tehető, mire az utolsó motoros is visszaér Alsóörsre, az Európa kempingbe.

Az utak mentén nagy tömegre, nézőközönségre is lehet számítani, s várhatóan hosszabb időszakokra le is áll majd a forgalom a Balatonalmádi-Tihany útvonalon a 11 és 16 óra közötti időszakban - tájékoztatott a rendőrségi sajtóügyeletes.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását