2024. május 19. - Ivó, Milán

Nyertek a pólós lányok

A közös edzések után barátságos mérkőzésen is találkozott a magyar és a német női vízilabda-válogatott: a szerda esti, dunaújvárosi vb-előkészületi meccset a hazai gárda nyerte 13 góllal.
2009. június 10. szerda 22:51 - HírExtra
Eredmény:
Magyarország-Németország 18-5 (5-1, 4-1, 5-3, 4-0)
--------------------------------------------------
A július-augusztusi római világbajnokságra készülő magyar nemzeti együttes minden nehézség nélkül győzte le az erősorrendben a közvetlen európai élvonal után következő vendégeket, akik amúgy szintén vb-résztvevők.

A tavaly nyári, pekingi olimpiai negyedik helyezett csapat az új vezetőedző, Petrovics Mátyás irányításával a Margitszigeten edz, s a keddi és szerdai kétkapuzást követően a - változatosság szempontjából is megfelelő - dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában mérkőzött meg a németekkel, akik valamennyi negyedet elveszítve kapituláltak a házigazdák legjobbjaival szemben.

Gyakorlatilag már a nyitó 8 percben eldőlt minden, a magyarok szinte tetszés szerint lőtték a gólokat a folytatásban is, a legeredményesebb Kisteleki Dóra négy alkalommal is betalált.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását