2024. május 27. - Hella

Távozik a kétszeres olimpiai bajnok

Steinmetz Barnabás, a Vasas kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázója a Ferencvárosban folytatja pályafutását.
2009. június 9. kedd 09:51 - HírExtra
A Nemzeti Sport értesülése szerint a 33 éves védőjátékos, aki iránt a Szeged és a Honvéd is érdeklődött, három idényre írt alá a nemrég zárult bajnokságban negyedikként végzett népligetiekhez.

A sportág híre az is, hogy július 1-től régi-új főtitkár dolgozik a szövetségben (MVLSZ): a távozó Köpf Károly helyét – a korábban ezt a pozíciót már betöltő – Jakab Zoltán veszi át.

"Főtitkárként két sportágban öt olimpiai arany születésénél bábáskodtam, de úgy gondolom, hogy a londoni olimpiáig terjedő időszakot már nem velem kell, hogy elkezdje a szövetség" - nyilatkozta Köpf.

„Két éve távoztam a Magyar Vízilabda-szövetség főtitkári posztjáról, mert kaptam egy nagy lehetőséget a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, az OLLÉ program feladatainak irányításával bíztak meg. Amikor azonban vízilabdás barátaim megkerestek, hogy Köpf Károly távozása miatt zökkenőmentes váltásra van szükség, elsősorban a nyakunkon álló júliusi világbajnokság miatt egy percig sem haboztam, és a szívemre hallgattam” - fogalmazott Jakab.

A hétfő esti elnökségi ülés után vált ismertté, hogy a jövőben a női felnőttválogatott csapatvezetői teendőit Novák Ferenc, a Honvéd szakosztály-igazgatója látja el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását