2024. március 29. - Auguszta

SZDSZ: Teljes megújulás?

Az önálló liberális politika hiánya vezetett oda, hogy a liberális szavazók más pártot, vagy az otthonmaradást választották az európai parlamenti választáskor - nyilatkozott a Népszabadság keddi számában Gulyás József szabaddemokrata politikus.
2009. június 9. kedd 07:57 - HírExtra
Gulyás József szerint az SZDSZ vezetésének a felelőssége sem kerülhető meg, ezért a küldöttgyűlésnek az elnök személyén túl a vezetésről és alapvető tartalmi kérdésekről is döntenie kell - olvasható a Népszabadságban, amely arról is beszámol, hogy Fodor korábbi kihívója, Kóka János nem méreti meg magát az elnöki posztért folyó versenyben, de hogy Fodor elindulna-e újból, az még kérdés. Nem tudni - írja a lap -, hogy kívülről vagy belülről keresnek-e embert; válságmenedzsert, "csődgondnokot" választanának-e, vagy egy alapvetően új politikai irányvonalat megtestesítő személyiséget.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó Eörsi Mátyás szerint is a választási vereséget követően a pártnak alapvetően kell újragondolnia politikáját, mert világos, hogy így nem mehet tovább. Szerinte személyi változásokra is szükség van, ami többet jelent pusztán a pártelnök lecserélésénél.

Az SZDSZ ügyvivői testületének és frakciójának hétfői ülése után olyan hírek szivárogtak ki, hogy Kóka János az ügyvivők személyére nézve is változásokat sürget - írja keddi számában a Magyar Nemzet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. június 9. 10:19
Amit eddig mutattak a "liberális" politikából, az bőven sok! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!
TOVARISCSI/GOSZPOGYI: KONYEC!
spt72
2009. június 9. 08:19
Fel kell oszlatni,az egészet,és menjenek dolgozni...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását