2024. június 17. - Laura, Alida

Adománygyűjtés a viharkárosultak javára

Adománygyűjtő felhívással fordult az Ökumenikus Segélyszervezet a lakossághoz, hogy segítse a szabolcsi vihar károsultjait. Lakóingatlanjaik felújításához a szervezet egymillió forinttal kíván hozzájárulni.
2009. június 9. kedd 20:15 - HírExtra
A hétvégi vihart követően a Szabolcs megyei településeken tájékozódnak és felmérik a károkat a segélyszervezet munkatársai, hogy a legrászorulóbb, legtöbb veszteséget szenvedett lakosoknak nyújtsanak támogatást.

Mivel a károsultak közül a válság miatt amúgy is sokan anyagi gondokkal küzdenek, ezért most főleg pénzre van szükség a házak rendbehozatalához.

A www.segelyszervezet.hu honlap Hogyan segíthetek? oldalán fogadnak adományokat. Itt szerepel az a számlaszám is, ahová át lehet utalni a támogatás összegét.

Az Ökumenikus Segélyszervezet elsősorban azokat a családokat kívánja támogatni, - áll a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében - akiknek nem volt biztosítása és a legkevesebb lehetőségük van otthonuk, illetve kertjeik helyreállítására, az állatok pótlására.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását