2024. április 20. - Tivadar

Prostituált a bombázó színésznő?

A Transformers filmek sztárja erotikus képsorozatával sokkolta a nagyérdeműt. Ha valakit a képekkel nem is, a fotózás utáni nyilatkozatával biztosan megdöbbentett a bombázó.
2009. június 8. hétfő 07:35 - HírExtra
Vannak olyan sztárok, filmcsillagok, akik ha éppen nem aktuális filmükkel, akkor különféle botrányaikkal kerülnek az újságok címlapjaira. Megan Fox, a Transformers filmek bombázója, a napokban megdöbbentette a nagyközönséget legújabb, szexi fotósorozatával.
 
A képeken a bombázót csak egy vékony takaró takarja, de születtek olyanok is, ahol saját kezeivel fedi el testének legintimebb részeit. A fotózás után elég érdekesen nyilatkozott, ugyanis nyíltan prostituáltnak nevezte magát. – Az én munkám, hogy reggel felkelek, lezuhanyzom, megcsinálom a hajamat és vonzónak nézek ki.- nyilatkozta a brit Go magazinnak.

Szerinte a szakma megköveteli tőle ezt, hiszen azzal csókolózik, és azzal forgat ágyjelenetet, akivel mondják neki, és ezért elég busásan megfizetik. Hát, mindenesetre figyelemfelkeltő volt ez a nyilatkozat.
Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását