2024. április 28. - Valéria

Rablás és súlyos testi sértés az elfogottak számláján

Öt embert állítottak elő rablás és súlyos testi sértés miatt a hajdúhadházi rendőrök az elmúlt 24 órában.
2009. június 5. péntek 13:27 - HírExtra
Az öt emberből hármat a megye településein elkövetett bűncselekmények miatt, kettőt körözés alapján állítottak elő - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

Az egyik előállított férfi egy szóváltást követően hozzávágta a húsklopfolót ismerőséhez Újlétán. A sértettet életveszélyes koponyasérüléssel vitték kórházba. A támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

Ugyanezen az éjszakán Hajdúsámsonban két fiatalkorú sörösüveggel hátulról fejbe vágott egy férfit. A támadók a sértettől pénzt követeltek. Miután a férfi átadott nekik 1300 forintot, támadói tovább ütötték, rugdosták. Az őrizetbe vétel után a két büntetlen előéletű kiskorú gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság további két férfit is őrizetbe vett csütörtökön, ellenük a Debreceni Városi Bíróság elfogató parancsa volt érvényben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását