2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Illegális húsüzemet találtak

Újabb illegális húsfeldolgozó és -tároló üzemet találtak az ellenőrök Pest megyében - értesült a HavariaPress. Az engedély nélkül és kritikátlan higiéniai állapotok között működő üzemre ezúttal Gyálon bukkantak rá az ellenőrök, a helyszínen talált három t
2008. március 12. szerda 11:34 - Hírextra

Az illegális tevékenység a település kertvárosi övezetében, egy családi ház műhelyében folyt, ahol kétes eredetű húsból állítottak elő kolbászt, szalonnát és füstölt húsokat - ezeket feltehetően huzamosabb ideje árusították a környékbeli piacokon.

Az öt fős állatorvosi stáb áldatlan állapotokat talált a helyszínen: az áru között patkányok futkostak, az udvaron szétszórt húsos edények között két kutya futkosott, és egészében bűz, sár, illetve mocsok jellemezte a közvetlen környéket.

Az üzemben csak három munkást találtak, a tulajdonost még keresik; a hatóság lefoglalta az illegális húst, amit már előkészítettek megsemmisítésre. Az állategészségügyi előírások megszegése miatt akár 3 millió forintos bírságot is kiszabhatnak, de az ügyben rendőrségi eljárás is indul, egészségre ártalmas áru forgalmazása miatt.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását