2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Navracsics: Vannak, akik a lelki Trianont is támogatnák

Nemcsak olyan magyarok vannak, akik belenyugodtak a trianoni döntésbe, de 2004. december ötödike azt bizonyította, hogy vannak olyanok, akik a lelki Trianont is támogatnák - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője csütörtök este Veszprémben, az első világháborús hősök emlékművénél, a trianoni békeszerződés 89. évfordulóján tartott rendezvényen.
2009. június 4. csütörtök 23:14 - HírExtra
Vannak, akik amellett kampányolnának, hogy a határon túli magyarsággal való közösségünket tagadjuk meg, hogy aki kényszerűségből Magyarország határain kívül rekedt, mert a nagyhatalmak így döntöttek, "ne lehessen tagja a magyar nemzetnek, mint politikai közösségnek, ne kaphasson kettős állampolgárságot" - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője, veszprémi elnöke.

Ma megkérdőjelezhető, hogy "a magyar kormány a nemzet egészét képviseli-e", s vajon a "mai magyar miniszterelnök lélekben 15 millió magyar miniszterelnökének tartja-e magát" - mondta ünnepi beszédében Lázár János, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere. Szerinte azért kérdőjelezhető meg mindez, mert a mai miniszterelnök a "mai Magyar Köztársaság polgárainak sem tud a miniszterelnöke lenni".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. június 5. 06:03
Ennyi ostobaságot még a Fidesz embereitől is ritkán hallani.Navracsics "egyetemi oktató"? Szegény hallgatók...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását