2024. április 26. - Ervin

Crespo az érkezők között

Az argentin Hernan Crespo napokon belül az olasz bajnokságban ötödik helyen zárt Genoa csapatához szerződik.
2009. június 3. szerda 14:52 - HírExtra
A Serie A 2008/2009-es kiírásában nagyszerűen teljesítő együttes tájékoztatása szerint a bajnok Internazionaléban kevés szerephez jutó válogatott csatárral már megegyeztek, s csupán a kötelező orvosi vizsgálaton kell átesnie a megállapodás aláírásához.
Crespóhoz hasonlóan az Atalanta támadóját, Sergio Floccarit is már csak az egészségügyi ellenőrzés választja el a genovai szerződéstől.

A klub a két támadó mellett a következő szezonban az Európa Ligában induló csapatba az Olympique Lyont elhagyó brazil Juninho Pernambucanót is szeretné leigazolni, s ennek érdekében már meg is kezdte a tárgyalásokat a játékos képviselőjével. Sőt az Udinesét erősítő Ricardo Quaresma iránt is érdeklődik a csapat.

A Genoa nem véletlenül ilyen aktív a "játékospiacon", ugyanis két legjobbja, Diego Milito és Thiago Motta is az Interhez szerződött, márpedig a következő kiírásban a bajnokság mellett az EL-ben is szeretne jól teljesíteni a gárda.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását