2024. május 2. - Zsigmond

Inzultálták, mert le akarta fotózni Hunvaldot

Akadályozták munkájában a Magyar Nemzet fotósát, aki a Központi Nyomozó Főügyészség épületénél le akarta fényképezni Hunvald Györgyöt - írta a lap.
2009. május 28. csütörtök 09:15 - HírExtra
A Magyar Nemzet csütörtöki számában azt írták, hogy a fotós azt szerette volna megörökíteni, hogyan érkezik az ügyészségre Szilvásy György, a volt titokminiszter szerdára várt kihallgatása azonban elmaradt. A fotós ellenben meglátta Hunvald György erzsébetvárosi polgármestert, aki ellen eljárás folyik, így őt próbálta meg lefényképezni. Az épület őrzését ellátó In-Kal Security emberei viszont ezt meg akarták akadályozni, a fotóst "lökdösték, kezét lefogták, táskáját cibálták", és megfenyegették, hogy eltörik a gépét.

Az In-Kal verziója szerint a fotóst csupán a balesetveszély elkerülése érdekében tolták arrébb, mert nekidőlt az indulni készülő rabomobilnak.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője sajnálkozását fejezte ki, de hangsúlyozta, hogy a lap fotósa nem a főügyészség, hanem az épület biztonságáért felelős külső szervezet munkatársaival került konfliktusba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását