2024. május 14. - Bonifác

Debreczeni Zita, a 26 kilós rapper!

Mindenki követ el hibákat kamasz korában, amiből persze Debreczeni Zita sem szenvedett hiányt. A modell tinédzserkori baklövésiről vallott.
2009. május 26. kedd 07:52 - HírExtra
Debreczeni Zita idén csak, szurkolni ment a tűsarkú futásra. Bár tavaly ő is indult a versenyen, idén inkább a közönség soraiból követte végig az eseményeket és jókat nevetett nőtársain.

Arra a kérdésre, hogy követett-el divat bakikat, nevetve válaszolt.

"Először is voltam rapper, mivel van két bátyám, akik nálam tíz évvel idősebbek, és ők is azok voltak. Hatodikos voltam, huszonhat kiló és nagyon pici. Akkor tört rám ez rapper stádium és az ő ruháikat hordtam" - mesélte a Tabu Tv-nek szörnyülködve a modell.

Zitának nem ez volt az egyetlen lázadó korszaka, hiszen saját bevallása szerint volt ő még alternatív is, amikor édesapja khakie színű horgásztáskáját hordta. Baklövéseinek sora itt még nem ért véget! Elmondta ugyanis, hogy a ballagási videóját visszanézve látta, hogy fehérre festette anno a körmeit, amire ma már csak azt tudja mondani riporterünknek: „ Miért csináltam ilyet?”

A Tabu Tv riporterével abban egyetértett, hogy fiatalkorában mindenki sok hibát követ el a divat terén, amely a kamaszkor egy alapvető velejárója, de örül annak, hogy ezeken szárnypróbálgatásokon már túl van és saját stílusa alakult ki.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását