2024. április 26. - Ervin

Miért félnek Bódi Sylvitől a férfiak?

Bódi Sylvitől félnek a pasik, egyébként nagyon várja az igazit, de egyre biztosabb abban, hogy külföldön talál rá a szerelem.
2009. május 25. hétfő 07:10 - HírExtra
A Csak csajok műsorait valószínűleg a szokásosnál jóval több férfi nézi majd, de persze nem azért, mert úgy érzik, hogy ezentúl nekik is fel kel venniük a harcot a narancsbőrrel, vagy mert párkapcsolati tanácsokat szeretnének hallani. A nézettséget természetesen egy bombázó jelenléte dobja meg erőteljesen, ugyanis ezen a héten Bódi Sylvi szegezi a férfitekinteteket a tévé képernyője elé.

Tagadhatatlanul nagy hatást gyakorol a férfinemre, az elmúlt években mégsem találta meg tartósan a boldogságot. Amióta véget ért évekig tartó kapcsolata Kedves Ferenccel, csak kisebb fellángolások voltak az életében. Sylvi persze továbbra is keresi az Igazit, bár egyre biztosabb abban, hogy nem egy magyar úr lesz az, aki megdobogtatja a szívét.

- A déliesebb típust kedvelem, de ennél sokkal fontosabb, hogy jó humorú, vagány, intelligens, férfias legyen a leendő párom. Szeretnék szerelmes lenni, de csak azért nem akarok kapcsolatot, hogy legyen valakim. Nagyon kicsi az esély arra, hogy magyar férfi oldalán horgonyzok le, ennek oka pedig az, hogy félnek tőlem, és elriasztja őket az ismertségem – mesélte Sylvi korábban a Fókuszban.

A 28 éves szépség egyszer már vezetett műsort a Csak csajokban, akkor a legjobban az ezoterikus témákat várta. Korábban sokat meditált, jógázott, és egyszer a saját auráját is látta. Rengeteg sportot kipróbált már, a hastánctól a snowboardig.

Ez a szenvedélye a mai napig megmaradt, pedig annyi dolga van, hogy nagyon precízen meg kell terveznie a napirendjét, hogy minden beleférjen. Szerencsére a Csak csajok még belefért, így a héten öt napig gyönyörködhetünk a szépséges modellben.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. június 3. 22:34
Csak az fel akinek 20centinel rovidebb!
almacitrom
2009. május 25. 07:28
Jó pénzért minden tipust kedvel.
Menjen csak vissza az arabokhoz ringyónak!

Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását