2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem csak pedofil, állatkínzó is Michael Jackson?

Az egykori pop-ikon, Michael Jackson sok társához hasonlóan készül a nagy visszatérésre, csakhogy kérdéses mennyire van ehhez mind ő, mind hírneve formában.
2009. május 20. szerda 14:59 - Pásztor Balázs
Ki ne emlékezne a Bad, a Thriller vagy a Smooth criminal című Michael Jackson slágerekre? A többség nem csak emlékszik rájuk, hanem szereti is őket, és így van ezzel a fiatalok azon nagy része is, akiknek megmutatják a popkirály slágereit. Ezt nézve biztosan nem lehetne bukás a nagy visszatérés, csakhogy Jackson reputációja az idők során nemhogy megkopott, de a pokol legmélyebb pontjára zuhant.

Ez a már korán megmutatkozó önutálat és egyéb beteges vágyak pénzzel való párosulásából született enyhén szólva is visszás esetek következménye. Addig oké, hogy egy szegény fekete srácból egy gazdag fehér nő lett - ahogy a közismert vicc is fogalmaz -, csakhogy a pedofília gyanúja, és az önsanyargatás nagyon visszavetette Jacko népszerűségét. Erre jött rá a Neverland botránya, amely nemrégen teljesedett csak ki Jack Gordon könyve által. Ebben leírja, hogy a sztár folyamatosan élvezettel verte Bubbles nevű csimpánzát, ráadásul egyszer egy voodoo szertartás során karóba húzatott egy majmot.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

megmondom
2009. május 21. 11:51
hát ez valóban horror...
Mazsi
2009. május 20. 23:16
Horror? Csak nem a Thrillerre gondolsz,amely címadó dala a világ legnagyobb példányszámban elkelt albumának? Ja, még nem hallottál erről? Nagy szakértő vagy, mondhatom! Jack Gordon elesett a mézesbödöntől, amikor elvált a feleségétől...Most meg jól jönne egy kis pénz.Erről szól ez a könyv. A "cikk" meg erkölcstelen újságírókról, tisztességtelen bulvárlapokról,plusz primitív, minden szennyre éhes, mindent bevevő lényekről szól. Tudsz tükörbe nézni, kedves szerző?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását