2024. május 5. - Györgyi

Fejbe lőtték a híres rappert

Fejbe lőtték egy Los Angeles-i bevásárlóközpont előtt Roderick Anthony Burton rappert, művésznevén Dollát, aki éppen debütáló nagylemezének felvételére készült.
2009. május 19. kedd 20:18 - HírExtra
A CNN hírtelevízió szerint a gyilkosságra helyi idő szerint hétfőn délután került sor, a rendőrség nem sokkal később a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt. A fiatal zenészt Akon R&B énekes fedezte fel, Dolla Feelin, Myself című száma szerepelt a Step Up című film zenéjét tartalmazó lemezen.

Az Egyesült Államok rapzenészei nem ritkán bonyolódnak bandaharcokba, a populáris kultúrában szinte már "legendássá" vált a keleti és a nyugati körök szembenállása, amely többször halálos kimenetelű lövöldözésekbe torkollott.

Az MTI Sajtóadatbank összeállítása szerint 1996 óta az Egyesült Államokan 17, nagy port felvert rappergyilkosság történt, csak 2002 óta hat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

albiro
2009. május 19. 22:02
Hát én nem ismerem ezt a fazonzt! Lehet, hogy jól énekelt, de azért még nem volt star, nem hogy híres... Én is híres vagyok, meg star, igaz ezt csak vagy 80 ember tudja...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását