2024. május 3. - Tímea, Irma

Ez már tényleg gáz! Szánalmas a drogos énekesnő!

Legyünk mi is biszexek! Ez is lehetne a jelmondata a sztároknak, de az biztos, hogy ezzel Fergie egyetért. A züllőt, és ronda énekesnő bevallotta, hű de izgalmas!
2009. május 18. hétfő 16:59 - HírExtra
Manapság megint felkapott szó lett a biszexualitás főleg a női sztárok körében. Előbb Pink vallott arról, hogy ő bizony szereti a nőket is, majd így tett Megan Fox is, a Transformers szexi sztárja. Lindsay Lohanről pedig egy szó se essék, ő már tőzsgyökeres leszbikusnak mondható.

Igen ám, de míg egyes nőknek jól áll a biszexualitás, mert mondjuk szívesen fantáziálgatnak róluk nők és férfiak egyaránt, addig nem mindenkire gondolnak szívesen az emberek.

Így sajnos hiába jelentette be a drogos Fergie, hogy bizony ő is kedveli a gyengébbik nemet, nem sokan hatódtak meg ezen. Sőt. Ha valaki nem tudná, ő a Black Eyed Peas énekese, és villantós, alkoholista tagja.

Még januárban ment férjhez Josh Duhamellhez, aki biztosan tudott Fergie előző kapcsolatairól.

- Régen határozottabban többet kísérleteztem lányokkal, de sosem volt állandó barátnőm. – vallotta a nem túl szép énekesnő.

Nem nehéz elképzelni, látjuk magunk előtt a tépelődő Fergie-t, amint őrlődik biszexuális tudata: bevalljam, ne valljam. Majd hirtelen megkönnyebbül, hiszen közvetlenül előtte többen is felszólaltak a témát illetően, így már szabad az út!

- Biszexuális vagyok!

Az angol The Sun hozta le ezt a fantasztikus hírt mindenki nagy örömére. Már csak az a kérdés, hogy hazánkban hány playmate fogja bevallani, hogy esetleg vonzódik saját neméhez is. Érdekes, hogy eddig egy férfi sem jelentkezett egy töredelmes vallomással sem. Várjuk a folytatást…
Forrás: HírExtra/BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 18. 17:59
Azt a nőt nézném meg, aki erre a bányarémre kattan rá...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását