2024. május 16. - Mózes, Botond

Cigicsempészek fekete napja

Fekete napjuk volt a cigarettacsempészeknek szerdán és csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol 48 óra alatt több mint 28 millió forint értékű dohányárut koboztak el - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.
2009. május 15. péntek 11:51 - HírExtra
Szerdán Túristvándiban igazoltattak egy személygépkocsit, s az autóban négyezer doboz, 2,5 millió forint értékű cigarettát találtak - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados tájékoztatása szerint aznap a határrendészek Milota térségében lábnyomokat fedeztek fel a magyar-ukrán határszakaszon, amelyeket egy lakatlan házig követtek, s ott 22.500 doboz, 14 millió forint értékű cigarettára bukkantak.

Csütörtökön Fehérgyarmaton akartak igazoltatni egy személygépkocsit a rendőrök, de annak sofőrje nem állt meg, majd a továbbszáguldó autós Tunyogmatolcs és Győrtelek között nem tudott bevenni egy kanyart járművével, s az árokba borult.

A balesetet sérülés nélkül megúszó sofőrt rendőrök húzták ki összetört kocsijából, amelyben 7.500 doboz, több mint kétmillió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta volt. Az adatgyűjtés során a rendőrök eljutottak egy kömörői családi házhoz is, ahol további 8.000 doboz, 10 millió forint értékű cigarettát találtak, valamint egy rendszám nélküli terepjárót is.

A csempészek ellen a vám- és pénzügyőrség indított eljárást - jegyezte meg a rendőrségi szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását