2024. május 8. - Mihály

Nagy visszatérés! Uhrin Benedek a szigetre gyúr

A 87 éves táncdalénekes enyhén szólva is retrós stílusa ellenére évről évre kelendő, bár már korántsem áll annyit a színpadon mint régen, hisz a kor őt is elérte.
2009. május 14. csütörtök 17:59 - HírExtra
Uhrin Benedek már nem fiatal: bár semmi egészségügyi problémája nincs, de saját bevallása szerint nagyon érzi már az öregséget - épp ezért nem szeret annyit koncertezni. Azonban Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválját, a szigetet nem hagyná ki semmi pénzért. Erről két évvel ezelőtti zajos sikere is gondoskodik - ám azt nagyon fájlalja, hogy ennek ellenére tavaly nem kapott meghívást.

Idén viszont egyenesen a nagyszínpadot célozza meg, százezres gázsiért (ami nem is olyan sok, ha összevetjük a külföldi fellépők fizetési igényeivel). Az összeg nyugdíjkiegészítésnek sem rossz, főleg most, hogy nincs 13.havi. De a legjobb a külföldi sztárok arca lehetne, amikor a sok divatos dallam után meghallják a kislány a zongoránál-t...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását