2024. május 21. - Konstantin

A Fidesz megunta az MSZP "lejárató" kampányát?

Jogi lépéseket tesz a Fidesz az MSZP pécsi lejárató kampánya miatt - közölte Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szerdán az MTI-vel.
2009. május 13. szerda 21:10 - HírExtra
"A leghatározottabban visszautasítom a Fidesz és politikusai ellen indított alaptalan lejárató, rágalmazó MSZP-kampányt, amit országosan, majd legutóbb Pécsett alkalmaztak, és a történtek miatt megteszem a szükséges jogi lépéseket" - hangsúlyozta a politikus.

Kubatov Gábor hozzátette: a pécsi választási bizottság szerdán elutasította az MSZP indítványát, mellyel "valótlanul próbálták besározni" Páva Zsoltot, a város új polgármesterét, Hoppál Péter országgyűlési képviselőt és a pártigazgatót magát is.

Papp Judit, a helyi választási iroda vezetője szerdán délelőtt jelentette be, hogy a helyi választási bizottság elutasította a pécsi időközi polgármester-választással összefüggő, fideszes "szavazószállításra" vonatkozó szocialista beadványt.

Fuchs Gábor, az MSZP baranyai irodavezetője vasárnap kérte a jogsértés megállapítását a bizottságtól egy olyan felvétel alapján, amely véleménye szerint bizonyíték arra, hogy fideszes aktivisták egy lista alapján szervezetten vitték szavazni az állampolgárokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Steve22
2009. május 15. 15:53
elég volt a Órbán kormányból
saslegy
2009. május 13. 22:35
Tisztelt Hozzászólok!

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy kulturált módom csevegjen a többiekkel, illetve senkit se minősítsenek vulgáris és gusztustalan szavakkal!
A szerkesztőségünk nem azért adja meg a lehetőséget a kommentáláshoz, hogy ilyeneket olvassanak olvasó társaik, ezért még egyszer kérném, hogy fogják vissza magukat és kulturált hozzászólásaikkal tegyék színesebbé a cikkeket és ezáltal a www.hirextra.hu-t!
Előre is köszönöm és kellemes olvasást:

Déri Balázs
főszerkesztő
Baradlay
2009. május 13. 21:27
Eleg volt a voros fasisztakbol!!!
Kotelet nekik!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását