2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szörnyű! Zaklatója akadt Kustánczi Liának!

A szépséges modell mostanában csak rossz férfiakkal találkozik. Legutóbb egy férfi még a zaklatástól sem riadt vissza, hívogatta és követte Kustánczi Liát.
2009. május 12. kedd 15:59 - HírExtra
Köztudott, hogy a szépséges playmate, Kustánczi Lia nem is olyan régen szakított kedvesével, és azóta egyedül tengeti a napjait. Tisztában van vele, hogy egy egyedülálló nőnek másabb a kisugárzása, mint egy olyannak, aki párkapcsolatban él, így nem is csodálkozik azon, hogy most sokkal több férfi keresi a társaságát.

Azonban sajnos nemcsak finom udvarlói akadnak a modellnek, sőt! Akadt olyan férfi is, aki egyenesen zaklatni kezdte Liát.

- Volt egy fanatikus rajongóm. Akármint mondtam neki, nem értette meg, hogy közöttünk nem lehet semmi sem. Egy szórakozóhelyen szúrt ki magának, egymás után küldte az italokat, persze feleslegesen. A történet odáig fajult, hogy kinyomozta a telefonszámomat, folyton hívogatott és időnként követett is. Segítséget kellett kérnem, mert egyedül képtelen voltam megértetni vele, hogy nincs szükségem rá. A barátaim aztán elmagyarázták neki, hogy jó lenne, ha eltűnne. Nem is láttam azóta. – mesélte Kustánczi Lia a StoryOnline-nak.

Anno azért szakított barátjával, mert egyik reggel rendőrök törtek rájuk, amikor Lia még fehérneműben aludt, s később a rendőrségre is bevitték a modell leányzót. Reméli, hogy ehhez hasonló kellemetlen élményben nem lesz része és, hogy többet zaklatni sem fogják.
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását