2024. április 20. - Tivadar

Szörnyű! Fekete Pákó majdnem belehalt az erotikus játékba!

Fekete Pákó szembenézett a halállal. Egy televíziós műsorban bombanők társaságában bohóckodott, majd olyan szerencsétlenül esett, hogy kis híján megfulladt.
2009. május 6. szerda 12:59 - HírExtra
Az RTL Klub Kalandra Fal! című műsorában történt ez az eset. A műsorban szereplő sztárok a feladatok során intim közelségbe kerültek egymáshoz. Horváth Éva, Fekete Pákó, Dér Heni, Tóth Gabi, Bárdosi Sándor és Molnár Andrea szexuális pózokat imitáló testhelyzetekbe kényszerült a játékban, ami néhányuknál bizony kiverte a biztosítékot.

„Nagyon kellemetlen volt, ráadásul a feleségem, Ágica féltékeny lett, amikor meglátta a műsor előzetesében, hogy mit műveltem Tóth Gabival. Bocsánatot is kértem tőle, mert nekem is rosszul esne, ha ő dörgölőzne chippendale fiúkhoz” – mondta mérgesen Pákó, s rögtön hozzátette: „számomra már csak a párom izgató, ezért nem is vállalnék el még egyszer hasonló szereplést”.

S bár a didikirály már eddig is sokféle kalandot túlélt, most az erotikus pózokon kívül újabb „élménnyel” gazdagodott. A népszerű énekes bizonyára nem felejti el egyhamar, hogy a produkcióban kis híján vízbe fulladt. A szerencsétlen baleset miatt meg kellett szakítani a felvételt, és még az is kérdésessé vált, hogy folytatni tudja a játékot.

„Mielőtt elvállaltam a műsorban való szereplést, elmondtam a szerkesztőknek, hogy nem tudok úszni. Ők erre azt mondták, ez egyáltalán nem gond, így végül beadtam a derekamat. Már rögtön az első feladatnál vízbe estem. Nagyon bepánikoltam, tényleg rettenetesen féltem, hiszen nem tudok úszni, és csak kapálóztam a vízben.

Először azt hitték, hogy hülyéskedek, aztán rájöttek, hogy komolyabb a baj. Végül a vízi mentő kihúzott a vízből, és egy orvosi szobába vittek. Nem akartam cserbenhagyni a csapattársaimat, ezért miután jobban lettem, folytattam a játékot” – mesélte el halálközeli élményét Fekete Pákó, a Hős.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását