2021. szeptember 23. - Tekla

Micsoda? Szex a Kalandra falban!

A Kalandra fal! mai adásában a játékosok nem akármilyen feladatok elé néztek, ugyanis erotikus pózokban kellett átjutniuk a feléjük közeledő falakon.
2009. május 6. szerda 13:59 - HírExtra
A Kalandra fal! mai adásában nem akármilyen helyzetbe kerültek a játékosok, név szerint Horváth Éva, Fekete Pákó, Dér Heni, Tóth Gabi, Bárdosi Sándor és Molnár Andrea. Ugyanis a falakból kivágott formák szexpózokban érkeztek, így a játékosok, gyakran pironkodva imitálták a helyzeteket.

Nem mindenki örült ám ezeknek a helyzeteknek, többen is kiakadtak, hogy kicsit túl messzire mentek a műsor készítői.

- Nagyon kellemetlen volt, ráadásul a feleségem, Ágica féltékeny lett, amikor meglátta a műsor előzetesében, hogy mit műveltem Tóth Gabival. Bocsánatot is kértem tőle, mert nekem is rosszulesne, ha ő dörgölőzne chippendale fiúkhoz. – árulta el szégyenlősen Pákó a Borsnak.

Hozzátette még a mulatós zenész, hogy számára már csak a párja az izgató, így még egyszer el sem vállalna egy ehhez hasonló műsort.

Másnak is gondot okoztak a feladatok

Horváth Éva sem érezte magát kellemesebben a forgatások alatt, ezt köszönhette annak is, hogy neki apró, szinte semmit sem takaró ruhában kellett játszania.

- Néhány póznál még én is pironkodtam. Ennél szexisebbre már nem is lehetett volna venni a figurát. A nem túl sokat rejtő ruhácskám miatt csak még jobban feszengtem. – mesélte az egykori szépségkirálynő, Horváth Évi.

Viszont egy dolognak nagyon örült Évi. Elmondása szerint végre kiderült, hogy nincsen együtt Bárdosi Sándorral, hiszen teljesen jól látszott, hogy mennyire nincsenek összeszokva. Ez amiatt is jelentős, mert nem is olyan régen szakított Bárdosi a barátnőjével, és sokakban felmerült a gyanú, hogy esetleg ebben Évi is segített.

Tóth Gabi már nem volt ennyire negatív, ő kifejezetten élvezte a játékot, csak a ruhákkal nem volt kibékülve.

- Egyedül a ruhákkal volt gondom: először olyan szűket kellett volna fölvennem, hogy töltött galambnak éreztem magam benne. A pikáns pózok nem zavartak. Miért is pironkodnék, a hálószobában mindnyájan átéltünk már ilyet. – mesélte Tóth Gabi.

Az kicsit ciki, hogy míg Gabi kénytelen volt magára húzni egy nagyobb méretű ruhát, mivel a kisebb nem ment rá, míg a többi lánynak a mellét csak egy-egy csillag takarta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását