2024. május 2. - Zsigmond

Könnyek és Puskás-díj

A legendás labdarúgó özvegye meghatottan fogadta a nemzetközi szövetség (FIFA) pénteki bejelentését a Puskás Ferenc-díj megalapításáról.
2009. május 2. szombat 17:38 - HírExtra
"Óriási megtiszteltetés és felfoghatatlan jelentőségű döntés ez a FIFA részéről, amelynek tiszta szívből örülhet Öcsi minden tisztelője, különösképpen a magyar drukkerek, mert a futballrajongók körében segít még nagyon sokáig fenntartani a Puskás nevet - jelentette ki szombaton Puskás Ferencné. - Nagyon köszönöm a munkáját mindazoknak, akiknek része volt a döntés előkészítésében, külön is a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának, valamint mindenekelőtt természetesen Blatter elnök úrnak."

A család, az MLSZ és a FIFA még egyeztet arról, hogy milyen kritériumok alapján ítélik oda az éves elismerést, amelyet a jövő januári FIFA-gálán adnak át először.

A hír annak kapcsán látott napvilágot, hogy pénteken Bajnai Gordon miniszterelnök a Parlamentben fogadta Joseph Blatter FIFA-elnököt, aki a telki edzőközpont szombati átadására érkezett Magyarországra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását