2024. április 29. - Péter

Dukai Regina: "Vége, nem bírom tovább!"

Dukai Regina kiborult! A szőke szépség nem bírja tovább a bulvárújságírók hadjáratát: a kritikákkal sem mindig ért egyet. Dukai háborúja a bulvármédia ellen!
2009. április 30. csütörtök 17:59 - HírExtra
Dukai Regina, a szexi modell és énekes kiborult. Na, nem nagyon, de azért elég mérges lett egy-két szerinte idióta újságíró kolléga miatt.

– Az újságírók örülnek, ha rosszat írhatnak az emberről – mesélte felháborodottan a gyönyörű lány. – Nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, de szörnyű, ami itt folyik. Előveszel egy újságot, és a címlapon nincs pozitív hír, csak negatív – elemezte tökéletesen Regina a honi szórakoztató sajtó helyzetét.

Persze van, amiben igaza van Reginának. A nemrég új számmal jelentkező énekesnő szerint nem olyan embernek kellene kritizálnia, aki maga is kritizálható lenne.

– Hogy kritizálja valaki az öltözködésemet vagy a hangomat, aki életében nem próbált még meg énekelni, vagy életében nem öltözködött jól. Volt olyan újságíró, aki kritizálta azt, hogy én hogy öltözöm fel, vagy hogy néz ki a hajam, miközben az újságíró egy zsíros hajú, borzalmasan felöltözött nő volt – mesélt a véresszájú magyar zsurnalisztákkal töltött időkről Dukai.

Felmerül a kérdés, hogy akkor kitől fogadja el a kritikát, ha nem a médiától? Ja, persze, a családjától, a barátaitól, vagy olyan emberektől, akikre felnéz – ezek pedig akár negatívak is lehetnek.

Ezek után vajon mit fog szólni ehhez a cikkhez?
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katonabácsi
2009. június 4. 11:08
Regina igazat mondott, a firkász meg hazudozik, hogy megvegyék a lapot, aminek dolgozik. Minél nagyobbat hazudik, annál nagyobbat fingik. Kritizál, és hazudik, mert a kommunikációs iskolába így tanították neki, meg ezt látta, ezt vette át tapasztalatkén a többi firkásztól. A szennylapíróknak (tisztelet a kivételnek, mert van az is), hazugság az életük, tele van szeméttel. Magánéletükben sem tudnak már igazat mondani, csak hazudik, hazudik és hazudik. Nem kell megvenni a lapot aminek ír, had menjen a mocsok tönkre.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását