2022. november 29. - Taksony

Autót raboltak, leopárd volt benne

Leopárdostul rabolt autót három álarcos férfi Oroszországban, bár feltehetően csak a kocsira pályázott, ám annál is többet ér a "ráadászsákmány": a kis nagymacska.
2009. április 29. szerda 13:52 - HírExtra
A még csak kölyök leopárd nem Jaguárban volt, hanem egy Mercedes csomagtartójában. Értéke 270 ezer euró (78,8 millió forint), mivel nem csupán "mezei" leopárd, hanem még ritka fajtájú is. A rablók feltehetően meglepődtek, amikor idővel kinyitották a csomagtartót és egy "cicával" nézhettek "farkasszemet".

A károsult, Mihail Barakin, a Gubernatorszkoje televízió igazgatója 21 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel az állatért, plusz a kocsit. "Csak a leopárd miatt aggódom, a Mercedes nem kell. Ha visszaadja valaki az állatot, feljelentést sem teszek" - mondta.

Hozzátette, hogy a pár hónapos leopárdkölyköt egy moszkvai üzletembertől kapta és televíziós forgatásokon akarta használni. Azt nem mondta, hogyan került a moszkvai illetőhöz az állat, amelyből már csak pár tucat él Oroszország csendes-óceáni partvidékén.
A kihalóban lévő amuri leopárd a világ egyik legritkább nagymacskafajtája.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását