2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fidesz: Alpári az új kormányszóvivő

A Fidesz szerint a "minősíthetetlen stílusú" Szollár Domokos kormányszóvivői kinevezése azt jelzi, hogy az MSZP mélységesen lenézi az embereket - közölte Cser-Palkovics András, az ellenzéki párt helyettes szóvivője pénteken.
2009. április 24. péntek 17:16 - HírExtra
A kormányszóvivői iroda pénteken közölte, hogy Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének a miniszterelnök. Szollár Domokos május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat.

Cser-Palkovics András a kinevezésre reagáló közleményében azt írta, hogy a "senki által semmire meg nem választott MSZP-SZDSZ-kormány" sikeresen kiválasztotta azt az embert kormányszóvivőnek, aki a leginkább megjeleníti a magyar családokat, a vállalkozásokat semmibe vevő szocialista mentalitást.

A fideszes helyettes szóvivője "minősíthetetlen stílusúnak" nevezi Szollár Domokost. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis a Budapest Airport eddigi szóvivője volt cége jogaiért küzdő munkavállalóinak korábban azt mondta, hogy "örülni kéne, hogy lyuk van a fenekükön", illetve, hogy "le van petézve" a megélhetésüket féltő dolgozók követelésein.

Cser-Palkovics András szerint Szollár Domokos kinevezése azt jelzi, hogy a "minden eddiginél brutálisabb megszorító csomagot kidolgozó MSZP és az illegitim miniszterelnök" nemcsak durván megsarcolja, de mélységesen le is nézi az embereket.

Szollár Domokos az MTI-nek pénteken azt mondta, hogy óriási megtiszteltetésnek és óriási feladatnak tartja a kormányszóvivői posztot. Úgy fogalmazott: sokat vívódott, hogy elvállalja-e a felkérést, mert sosem vonzotta a pártpolitika.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2009. április 25. 08:20
Alpári mondja a bunkó fideszes. Jó mi?
saxo
2009. április 24. 20:26
saxo
2009. április 24. 20:26
Szervusztok, büdös kommunista barátaim...!

Örűűjjetek, hogy lyuk van a seggeteken, üzeni néktek ez a Szollár Domokos nevű buzi figura...!

Kedves kommunista barátaim! Megvettétek már a "végbélsimító" kenőcsöt?

Mert, képzeljétek. Ott van a börtön. Sima liba. Ott van a Szollár Domonkos. Sima liba.

De, aki a Szollár Domonkos mellet le mer majd hajolni a szappanért, az nyújtsa fel a kezét.......!!!!

Csá, Kedves kommustáim.....!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását