2024. április 29. - Péter

A Győzike sztori folytatódik

Folytatódik Gáspár Győző népszerűsítése a televízióban. Most Kepes András járja körbe e nagyszerű személyiséget.
2009. április 24. péntek 09:59 - HírExtra
Gáspár Győzike az ország egyik legismertebb figurája. Gigantikus életműve előtt többen sírva fakadnak és a Teremtőhöz imádkoznak, hogy gyermeküknek legalább tized annyi tehetséget ajándékozzon, mint a salgótarjáni rappernek.

A mélyenszántó gondolatokat, és a magyar kultúrának számtalan feledhetetlen percet ajándékozó személyiség előtt most Kepes András kíván tisztelegni, és megpróbálja körüljárni a körüljárhatatlant: Győzike komoly arcát, az embert szeretné képernyőre varázsolni.

Kepes a Borsnak elárulta, szerinte Győzike érdekes, nehezen megfogalmazható, összetett személyiség. A riportert mindig is érdekelte, milyen lehet valójában a tévében látott Győző. Úgy véli, ez a tarjáni figura egy kedves ember, aki ha kell tud komoly is lenni.

Tény, hogy Győzi megosztja az embereket, e miatt kapott ő már meleget hideget, és így beleillik a Különös történetek című Kepes műsorba. A róla szóló részben a sztár egy hónapját követi végig a stáb. Benne a hétköznapi Győző jelenik majd meg, ahol e nagy művész megmutatja komoly arcát is, majd a csúcsponton testközelből láthatjuk a Beckhammal való találkozását – mint Győző életének egyik legnagyobb pillanatát. Bár lehet, hogy ez inkább Beckham életének nagy pillanata?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását