2024. május 3. - Tímea, Irma

Tragédia! Szerencsétlen playmate

Kustánczi Lia elvesztette kis kutyáját, pontosabban az eb megszökött előle. Hogy mi lett a nagy kaland vége, kiderül a HírExtra cikkéből!
2009. április 21. kedd 19:59 - HírExtra
Kustánczi Lia, playmatere mostanában rájár a rúd, hiszen egyik szörnyűségből keveredik a másikba. Először rendőrök törtek rá és barátjára, most meg a kutyája veszett el. Jogos a kérdés: mi jöhet még?

- Éjjel kettőkor hordtam be a csomagjaimat a garázsba, a csivavám, pedig mellettem szaladgált. Ekkor egy lakó hazatért, kinyitotta a garázs ajtót, és a kutyusom egy pillanat alatt kiszökött. – szomorkodott Lia.

Egész éjjel keresték a kutyust, még kilencszáz plakátot el is helyeztek a környéken, ráadásul még pénzjutalmat is ajánlott fel a szerencsés megtalálónak. Kustánczi Liának pontosan 150 ezer forintot ért meg kis kutyájának az előkerülése, akit mellékesen hetvenöt ezerért vásárolt még két éve.

Úgy tűnt, hogy ennek meg is lett a hatása, mert jelentkeztek a megtaláók, s egyenesen követelték a pénzt a playmate-től. Egy nyilvános fülkéből hívták fel, hogy valódi-e a pénzjutalom, majd találkára hívták egy kocsmába. Ott azonnal kérték Liát, hogy mutassa meg a pénzt, s csak ezek után adták át neki a kutyáját. Végül, pedig megkérték rá, hogy távozásuk után még vagy tíz percig ne hagyja el a sörözőt.

Így történt meg, hogy az elszökött kutyus végül megkerült. Csak el ne szökjön megint, mert akkor elég költséges lesz Lia számára kedvenc kis ölebe. Lehet, hogy valójában menekülni szeretett volna a kis kutya a gazdija elől?
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását