2024. május 17. - Paszkál

Fodorék egységesen szavaznak ezentúl

Fodor Gábor szerint a szabad demokraták frakciója a Bajnai-program mellé fog állni és azok a képviselők is támogatni fogják a válságkezelő csomag elfogadását, akik előzőleg nemmel szavaztak a személyi kérdések kapcsán - ezt a pártelnök mondta hétfőn az SZDSZ frakcióülését követően újságíróknak.
2009. április 20. hétfő 14:25 - HírExtra
Hozzátette: véleménye szerint az SZDSZ-frakció ezekben a kérdésekben egységesen fog fellépni.

Fodor Gábor megjegyezte, hogy egyetértenek a Bajnai Gordon által előterjesztett program jelentős elemeivel, hiszen az a Reformszövetség javaslatain alapul és több ponton találkozik az SZDSZ elképzeléseivel.

A frakcióülésről távozó Gulyás József azt mondta, hogy korábbi nyilatkozatának megfelelően támogatni fogja az összes olyan válságkezelő intézkedést, amelyet a frakció megszavaz.
Gulyás József egyike volt annak a három liberális politikusnak, akik nem szavaztak a múlt heti konstruktív bizalmatlansági indítvány során.

A képviselő az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjaként pedig tartózkodott Ficsor Ádám polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszter meghallgatásán, aki így nem is kapta meg a szükséges többséget.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását