2024. május 20. - Bernát, Felícia

A Kisgazda listavezető visszalépett

Szepessy Zsolt, Monok független polgármestere levélben értesítette Hegedüs Pétert, a Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt elnökét, hogy nem vállalja az európai parlamenti választáson a párt listájának a vezetését.
2009. április 17. péntek 22:10 - HírExtra
"Első számú kötelességem a helyi lakosság képviselete" - mondta Szepessy Zsolt, az MTI-nek nyilatkozva pénteken.

Hegedüs Péternek címzett levelében a polgármester úgy fogalmazott: megtisztelő számára, hogy egy ilyen nagy múltú és tekintélyű történelmi párt ekkora bizalmat és lehetőséget adott számára.

"Végül arra a döntésre jutottam, hogy tisztelettel megköszönöm a párt felém irányuló bizalmát, de nem fogadom el a jelölést. Monok község polgármestereként első számú kötelességem és feladatom ugyanis a helyi lakosság szolgálata és az ő érdekeik képviselete" - tette hozzá.

Mint írta, a jelenlegi válságos és bizonytalan politikai-, társadalmi- és gazdasági helyzetben felelősen gondolkodva nem teheti meg, hogy azokat az embereket és azt a közösséget, akik korábban bizalmat szavaztak neki, magukra hagyja.

"(…) Kívánom, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt sikeresen szerepeljen az EP-választáson, továbbá kívánom, hogy már a legközelebbi országgyűlési választáson jusson be a parlamentbe és történelmi szerepét betöltve képviselje a vidéki embereket" - áll a dokumentumban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását