2024. április 25. - Márk

Brutális! Ki verte meg Takáts Tamás feleségét?

A kidobókra támadt, majd saját férjének is nekiesett Anikó, Takáts Tamás énekes felesége. Később a rendőrök találtak rá a vérben fekvő asszonyra.
2009. április 7. kedd 16:59 - HírExtra
Nincs abban semmi különös, hogy Takáts Tamás és felesége, Anikó elmennek néha szórakozni. Sőt még az is rendjén van, hogy Anikó néha-néha felönt a garatra. De miért kell jelenetet rendezni és megveretnie magát?

A biztonsági kamerák ráadásul mindent rögzítettek is. A budapesti szórakozóhelyen péntek éjszaka történt az eset: Takáts neje annyit ivott, hogy mindenkibe belekötött, a kidobókba is és persze saját férje sem úszta meg neje kitörését.

– Féltékenységi rohamot kapott a feleségem – mesélte a történetet Takáts a Borsnak. – Nekem esett, ezért szerettem volna hazavinni a helyről. Nem bírtam vele, de a biztonsági őrök segítettek. Miután az utcán letették, szóltam neki, hogy menjünk haza, de ő csak tovább ordított velem, majd felpattant és elindult az ellenkező irányba. Később a rendőrök hívtak fel, hogy megverték – mondta a hazai könnyűzene egyik legnagyobb énekese.

Anikó természetesen nem emlékszik semmire.

– Ittas voltam, és agyrázkódásom is lett, ezért nem tudom, mi történt – mesélte a véres sebeket szerő nő. – Egy fiatal pár talált rám, ők hívtak rendőrt. Fáj a mellkasom, belső zúzódásaim vannak, a bal bokám háromszorosára dagadt, a bal szemem körül pedig monokli van – vázolta saját állapotát a pórul járt feleség.

A kérdés csak az, hogy ki verte véresre Anikót?

Talán az őt a helyről „udvariasan” kikísérő kidobó emberek? Vagy egy vendég, akinek szintén beszólt a részeg asszony? Esetleg – Uram bocsá’ – maga a férj emelt kezet a botrányosan viselkedő nejére?

Az étterem tulaja videofelvételekkel tudja igazolni, hogy embereinek semmi köze az asszony megveréséhez. A férj is azt állítja, hogy nem ő volt. Akkor csak olyan valaki(k) lehetett, lehettek, akikbe az utcán kötött bele a magáról sem tudó Anikó.

A kérdés csak az, hogy miután kikísérte nejét a helyről Takáts, miért engedte, hogy a csontrészeg asszony egyedül kezdjen el csatangolni faltól falig az utcán? Talán az ő véralkohol szintje is meghaladta akkortájt a kívánatost?

Ezek azok a kérdések, melyre csak a házaspár tudna választ adni.

A hivatalos verziójuk szerint Anikóra a rendőrök találtak rá eszméletlen állapotban az utcán, nem messze a szórakozóhelytől.

Vajon ki verhette meg a szerencsétlen asszonyt?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását