2024. május 5. - Györgyi

Rockzenészek és professzorok egy színpadon

„Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" címmel rendeznek április 10-én jótékonysági koncertet a Magyar Rákellenes Liga javára és a Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére neves előadók a SYMA csarnokban.
2009. április 6. hétfő 11:45 - HírExtra
A koncert alapötlete a betegséget túlélő Zeffer András rockzenésztől származik. Az ismert előadóművész tudja és hirdeti, hogy mekkora erőt ad az embernek, amikor a beteg érezheti, nincs egyedül a bajban, vannak támogatói. Olyan barátok, sőt idegenek, akik a lehetőségeikhez mérten segítik, összefognak, hogy az általuk összegyűjtött pénzt a rászoruló rákbetegek felépülésére fordíthassák. Zeffer András nem felejtette el, milyen sokat jelentett neki, amikor betegsége idején zenész barátai a gyógykezeléséhez támogatásként segélykoncertet adtak.

A Nemzeti Rákellenes Napon rendezett koncerten bemutatják a Túlélők Klubját is, hogy annak gyógyult tagjai sikertörténeteikkel a sorstársaknak és hozzátartozóiknak hitet, reményt adjanak, a maguk példájával bizonyítsák, igenis van visszaút a rákbetegségből. Rendkívül fontos a megelőzés, ám ha mégis jelentkezik a tumor, akkor tudni, hangsúlyozni kell, hogy a daganat legyőzhető!



A koncerten fellép: Somló Tamás, Charlie, Török Ádám és a Trió, Takáts Tamás és a Blues Band, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Zeffer András és a Rock Band, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép,Horváth Ákos, Fight Club és a Sic Transit, azaz a magyar rock élet fenegyerekei.

A koncert teljes bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára azzal a kikötéssel ajánlják fel, hogy azt kizárólag a rákbetegek gyógyíttatására, gyógyszeres kezelésére fordíthatják. Az elkülönített bankszámlán megjelent összeg felhasználásáról egyébként külön kuratórium dönt majd.

Az eseményre jegyek a Koncert és Média hálózatában, illetve a www.jegyelado.hu weboldalon kaphatóak.
Forrás: daylight
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását