2024. május 3. - Tímea, Irma

Rendőrök mentették meg az elrabolt lányt

A rendőrök szabadították ki azt a 17 éves lányt, akit elrabolt három férfi szombatra virradóra Újfehértón - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2009. április 6. hétfő 16:33 - HírExtra
Fülöp Gergely elmondta: a rendőrség telefonon kapott értesítést arról, hogy elraboltak egy fiatal lányt, akit egy magánlakásba visznek. A kiérkező rendőrök női segélykiáltásokat és férfihangokat hallottak a házból, a bent lévők viszont a felszólításra nem nyitottak ajtót. Csak akkor nyitották ki, amikor az ajtót a rendőrök be akarták törni.

A lány egy kocsmában ismerkedett össze a férfiakkal, akik akarata ellenére a lakásban tartották, telefonját elvették, és csak azután akarták elengedni, ha szexuális vágyaikat kielégíti - tette hozzá a szóvivő. A százados kitért arra: a lány a kihallgatása közben rosszul lett; hirtelen összefüggéstelenül, értelmetlenül kezdett beszélni, ezért orvoshoz vitték.

Alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az elkövetők valamilyen tudatmódosító szert adtak neki, ezért az eljárásba szakértőt vonnak be. A rendőrség 18 év alatti személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette a lakás 41 éves tulajdonosát, valamint egy 27 és egy 32 éves férfit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását