2024. április 25. - Márk

Átok ül a színészeken! Alföldi után Bajor is áldozat lett

Bajor Imre súlyosan megsérült. A népszerű színészt otthonában érte a szerencsétlenség: olyan rosszul lépett, hogy szilánkos bokatörést szenvedett.
2009. április 3. péntek 13:59 - Hírextra
Bajor Imre kórházba került.

A baleset otthon történt: a színész szerencsétlenül lépett és utána a súlyos sérüléssel egy métert sem bírt megtenni. Mentőt hívtak hozzá, amely a váci Jávorszky Ödön Kórházba szállította. Azonnal felvették a traumatológiai osztályra, majd a röntgenvizsgálat után előkészítették a műtétre, hiszen az apró csontszilánkokat el kellett távolítani a sérült részről, a csontokat pedig össze kellett illeszteni.

A színész felesége, Ildikó mindvégig Bajor mellett volt: a mintegy két és fél órás műtét alatt végig ott szorított kedveséért a műtő ajtajában. Majd megkönnyebbülten sóhajtott fel, amikor kitolták az altatásból ébredező művészt.

Egy bulvárlapnak adott interjúban így emlékezett vissza a borzalmas eseményekre:

„A lépcsőn jött, amikor kifordult a bokája, s olyan szerencsétlen mozdulat volt, hogy azonnal el is tört a külső csontja.

Először a háziorvosnak szóltunk, reménykedtünk benne, hogy nem akkora a baj. Azonban ahogy a doktor úr megnézte, azonnal látta, hogy komolyabb beavatkozásra lesz szükség, és mentővel a váci kórházba vitette. Itt megröntgenezték, és látták, hogy elkerülhetetlen a műtét. Úgy tudom, egy fémrudat építettek bele a csontjába, azzal fogatták össze a sérült részt. Természetesen nagyon izgultam, hiszen minden műtétnél léphetnek fel komplikációk, ám szerencsére semmi ilyesmi nem történt. Magánál van, csak még bágyadt. Ha minden rendben, a hét végén már haza is engedik”.

Nem Bajor az egyetlen, akit súlyos sérülés ért az elmúlt napokban.

A Nemzeti Színház igazgatójára, Alföldi Róbertre is lesújtott a balsors. Ő egy előadás közben esett le a színpadról, őt is kórházba vitték és – bár kiengedték – még mindig lábadozik otthon.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását